Aardstralen meten en neutraliseren

Het leven zit vol met energie, vibrerend op vele niveaus in alles wat we op onze prachtige planeet tegenkomen. Ook in de aarde zelf komen we veel vormen van energie tegen, die we onder andere aardstralen noemen. Hartman- Curry- Benkerlijnen en Wateraders hebben een negatieve invloed op mensen en de meeste dieren. Leylijnen zijn de positieve variant.

Nog maar twaalf jaar oud kwam ik in contact met het meten en opsporen van aardstralen met de wichelroede. Met in mijn achterhoofd, dat ik deze gave bezat, ben ik mij gaan ontwikkelen in het perfectioneren van mijn ontdekte mogelijkheden. Ik ben bewust cursussen gaan volgen en heb ook uitgebreide kennis opgedaan. Ik heb door onderzoek en veel meten en het lezen over mijn passie nu ongeveer twintig jaar ervaring op de “planken” liggen om mensen te helpen.

Het verschil in aardstralen of ze wel of geen  invloed op de mens hebben, wordt meetbaar gemaakt door het aantal prikkeleenheden(PE) die aanwezig zijn. Hoe hoger de (PE) des te zwaarder de belasting wordt, die je als mens gaat voelen ( thuis, op je werk, in de sporthal, op visite enz. ). Vaak geeft de plek op iemands bed, waar hij of zij heen kruipt tijdens het slapen, al aan, dat er een negatieve invloed aanwezig is van één of meerdere aardstralen. Wanneer u in het gelukkige bezit bent van kinderen en een kind bijvoorbeeld altijd rechts bovenaan tegen de bedkant slaapt en bijna nooit in het midden of moeilijk inslaapt, vaak wakker wordt en onrustig slaapt, dan is haar of zijn bed aardstralen verdacht. Er kunnen ook allerlei vage klachten zijn en een ziek gevoel.Mensen die altijd klagen dat ze nooit energie tanken gedurende hun slaap, maar echter altijd vermoeider opstaan dan dat ze naar bed zijn gegaan hebben in de meeste gevallen ook last van aardstralen of elektrosmog.

Ik kan bij u thuis komen meten en laten zien dat aardstralen wel degelijk  invloed op u hebben.

Een beugel plaats ik ergens in uw huis om de aardstralen te neutraliseren.

Blijven er toch nog klachten over? Dan is de Hyppura mogelijk een oplossing voor u.

Bekijk hier de pagina over elektrosmog.