18 antwoorden
 1. Kees Zandbergen zegt:

  Ik heb hele goede resultaten bereikt door Hein mijn huis voelt zoveel fijner en stiller door het plaatsen van de Aarde schijf wat ik overigens samen met Hein heb gedaan.
  Daarnaast voelt Hein voor mij erg vertrouwd en is voel ik mij door hem gezien en erkend.

  Beantwoorden
 2. Hetty zegt:

  Ik ken Hein al een aantal jaren en al zijn nieuwe uitvindingen kun je wel in mijn huis vinden. Ik ben extreem gevoelig voor alle stralingen die je maar kunt verzinnen en zou zonder Hein geen leven hebben in mijn eigen huis. Vorig jaar besloten we om zonnepanelen op ons dak te laten leggen. Achteraf niet zo’n heel slim idee. Twee weken na de plaatsing kreeg ik klachten en Hein kon mij vertellen dat dit kwam door de zonnepanelen. Gelukkig had hij een oplossing, de Hyppura. Ik kon gelijk voelen dat de Hypurra zijn werk deed, dat was een enorme opluchting.
  Als ik weer klachten heb kan ik altijd bij Hein terecht. Dan kijkt hij waar ze vandaan komen en lost het op!!

  Beantwoorden
 3. John zegt:

  Zonnepanelen

  Voor ongeveer 3 jaar geleden zijn bij ons zonneppanelen geplaatst. Meteen na het plaatsen van de zonnepanelen hadden enkele medewerkers en ikzelf veel last van zware benen (moe gevoel) en onrust in het hele lichaam. Dit heb ik 14 dagen aangezien omdat ik dacht dat het niet van de zonnepanelen kon komen. Toch maar zoeken op internet en kwam vervolgens op de site van Hyppro. Dezelfde avond nog gebeld met Hein Oosterbroek en meteen een afspraak gemaakt voor de volgende ochtend. Toen Hein de meting ging uitvoeren kwamen wij al meteen tot de conclusie dat het aan de zonnepanelen lag. Er was veel electrosmog aanwezig.
  Hein heeft toen meteen de Hyppura geplaatst. Daarna waren meteen van de klachten af tot de dag van vandaag.

  Hein top gedaan.

  Beantwoorden
 4. Marlous zegt:

  Beste Hein,

  Bedankt voor uw hulp. Onze dochter heeft twee jaar bijzonder slecht geslapen en kwam ook heel moeilijk in slaap. We werden er radeloos van. We hebben van alles geprobeerd, maar niets leek te helpen. Na uw bezoek sliep de kleine ‘s nachts direct door. Na een telefonisch consult is ook dat veranderd naar het haar in bed leggen en vervolgens slaapt onze lieverd van 19:00 tot 07:00 uur. We kunnen het nog niet helemaal geloven, maar zijn u super dankbaar voor de heerlijke slapende nachten met een kind dat nu vrolijk opstaat. Super bedankt! Zijn erg nieuwsgierig naar uw andere producten. Daar komen we zeker op terug!

  Beantwoorden
 5. ivo petra iris zegt:

  Hein betekend heel erg veel voor ons gezin, bel hem gerust hij is altijd bereid je te helpen, ik ben heel erg blij dat ik Hein jaren geleden heb leren kennen via het werk !

  wat een prachtige website Hein!

  Vriendelijke groeten ivo Petra en iris.

  Beantwoorden
 6. Klopman zegt:

  Voor 3 jaar geleden in contact gekomen met Hein via via.
  Onze zoon van destijds 3 sliep heel slecht, wat bleek….. we woonden dicht bij hoogspanningsmasten en daar had hij enorm veel last van.
  Hein was toen net klaar met het ontwikkelen van een schijf die de stralingen in huis neutraliseert.
  Hein heeft de schijf bij ons op zolder geplaats en een wonder gebeurde er….onze zoon sliep s’nachts gewoon door zonder wakker te worden.
  Nu zo’n 3 jaar later ligt de schijf nog steeds bij ons in huis, en slaapt ons inmiddels 6 jarige zoon nog steeds prins heerlijk door.
  Ik kan het dan ook iedereen aanraden die last heeft van stralingen
  om zo’n schijf in huis te laten plaatsen.
  Hein je bent een TOPPERTJE!!!!!!

  Beantwoorden
 7. Marjan zegt:

  Beste lezers / paardenliefhebbers
  We zijn via via in contact gekomen met Hein en hij is bijons op stal geweest omdat er veel onrust was in de kudde, met bioresonantie consulten waren we er al achtergekomen dat de paarden last hadden van straling. Hein heeft alles “ontstoord” en het verschil was wonderbaarlijk, de kudde is weer rustig en zelfs de meest gestresste van de groep is super rustig.
  Ook kon Hein direct de paarden eruit halen die de meeste stress hadden en deze heeft hij even apart behandeld, dat is helemaal bijzonder! De behandeling duurt maar kort en is niet ingewikkeld, het resultaat is een verschil van dag en nacht. Regelmatig mag Hein even de kudde op afstand checken en zo nodig behandelen…Echt een aanrader, niet alleen voor mensen dus! Hieronder een foto van een paard wat door Hein behandeld is.

  Beantwoorden
 8. A.Janssen zegt:

  Hein van harte gefeliciteerd met je duidelijke site en ik maak binnenkort weer een afspraak want je hebt me in het verleden ook geweldig geholpen .
  Warme groet.

  Beantwoorden
 9. Fam. Arentsen zegt:

  Beste Hein,
  We kennen je inmiddels al ruim 2 jaar. Je hebt ons ongekend goed geholpen bij m.n. de slaapproblemen van ons zoontje.
  Doormiddel van je instumenten, maar je stond ook altijd klaar voor de talloze telefoontjes die we hebben gepleegd en nu nog steeds. Gelukkig minder frequent, maar we hebben je hulp van tijd tot tijd nog steeds nodig. Enorm bedankt!
  Groetjes Fam. Arentsen

  Beantwoorden
 10. Mechteld zegt:

  Beste Hein,
  Dank voor alle hulp die je me hebt gegeven en nog steeds geeft. Ik ben heel blij eb gelukkig met de oplossingen voor electosmog, kraanwater dat nu zuiver is en ook veel lekkerder smaakt, en de schijf die aardstralen neutraliseert.
  En dank aan de vriendin die me jouw nummer gaf!
  Hartelijke groeten, Mechteld

  Beantwoorden
 11. Wim zegt:

  Beste Hein,

  Mijn complimenten met je duidelijke en mooie website! Helder beschrijf je hoe je mensen kan helpen. Dat doe je vanuit je eigen kracht en vindingrijkheid. Nuchter en duidelijk ga je met je talenten om. Je helpt ons ook steeds erg goed en helpt ons van onze problemen af; het geeft ons dan weer rust.

  Veel succes en geluk.

  Wim

  Beantwoorden
 12. Janneke & Silvia zegt:

  Hoi,

  Wij hadden veel onrust in ons leventje en slechte nachtrust. Na een behandeling van Hein en het opzoeken van een oorzaak in huis, aardstralen, is de nachtrust en vele klachten opgelost. Daar zijn we nog steeds heel dankbaar voor!!!! Hein, ga vooral door met wat je doet…

  Groetjes Janneke en Silvia

  Beantwoorden
 13. Fam Stormink zegt:

  Hoi lezers/Hein,

  Wij kunnen hele mooie verhalen neerzetten, wij zijn al lang in contact met Hein. Hein heeft ons met vele dingen mogen en willen helpen wat zelfs prof.hulp niet kon.
  oa: het doorbreken van een extreme huilbaby, aardstralen weghalen heeft veel rust in ons gezin gebracht, en nog steeds brengt.

  Vincent, Jacqueline, Nick, Dylan en Milan

  Beantwoorden
 14. Erwin en Wilma zegt:

  Voor iedereen die op deze site terecht komt een bericht van ons.
  Wij hebben een zoontje van nu 2 1/2.
  Na de geboorte heeft hij veel en flink gehuild en wij wisten niet meer wat te doen.
  Via vrienden zijn wij in contact gekomen met Hein.
  Eerlijk gezegd wisten we niet wat we moesten verwachten maar nadat Hein onze zoon had behandeld en zijn genoemde “instrumenten” in ons huis had gelegd waren in 4 dagen tijd onze slaapproblemen voorbij.
  Hein nogmaals bedankt en je blijft bij ons in de telefoon staan!!

  Groet Erwin en Wilma

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *