Medicijnplaatje

Hypshape

De aanzet om weer tot een nieuw product te komen ontstaat vaak door ervaring(en) die ik in de praktijk opdoe.
Op een zeker moment kwam ik in contact met een mevrouw die enorm ziek werd van de werking en bijwerkingen van de verschillende medicijnen die zij kreeg voorgeschreven, omdat zij aan reumatische aandoeningen leed. Zij moest een bepaald medicijn innemen dat noodzakelijk voor haar was om een bepaalde gezondheid vast te houden terwijl haar lichaam tegelijkertijd de niet gewenste werking helemaal niet verdroeg. Men kon rustig veronderstellen dat deze mevrouw onder de bijwerkingen van top tot teen leed. Zij was heel erg ziek. Een grote tegenstrijdigheid dus in de werking van de preparaten die voor gezondheid zouden moeten zorgen.
Nadat ik met haar probleem aan de slag ben gegaan, heb ik haar op een gegeven moment Hypshape aangeboden. Met Hypshape (een kleinere metalen plaat) heeft zij uiteindelijk de bijwerkingen van haar medicijnen in zo’n sterke mate weg kunnen nemen, dat zij deze medicijnen zonder complicaties kan innemen.

Diegene die van medicijnen afhankelijk is geworden, zou zich in bovengenoemd verhaal moeten kunnen vinden. Er zijn weinig medicijnen die geen (ernstige) bijwerkingen vertonen en aldus alleen maar leiden tot nog meer voorschrijven van bijwerkingsonderdrukkende medicijnen. Welke invloed heeft het originele medicijn dan nog?, zou je kunnen afvragen.

De werking van Hypshape zou er voor kunnen zorgen, dat u met minder medicijnen toe zou kunnen, die aan het eigenlijke genezingsproces weinig tot niets bijdragen.
Het genezingsproces van het medicijn zou dankzij Hypshape nu alleen medewerking van uw lichaam vragen in het proces zelf en kost uw lichaam geen extra energie om alle bijwerkingen proberen op te heffen. De doelmatigheid van uw genezingsproces, ook als uw medicijngebruik permanent is, zal “aangenamer” en “succesvoller” kunnen verlopen.

Hypshape is niet ontwikkeld om op de stoel van uw arts of het ziekenhuis te gaan zitten, maar als aangenaam werkende bijdrage aan het proces van uw medicijninname en -invloed.