Water vitaliseren

Hypwater

Tot één van de eerste producten, die ik ontwikkeld heb, behoort Hypwater, water vitaliseren op een zeer eenvoudige manier.
Hypwater wordt op uw waterleiding geplaatst, bij voorkeur waar de leiding uw woning of bedrijf binnenkomt, zodat de werking voor alle toepassingen in uw huis/ bedrijf gewaarborgd is. Geen verplaatsing van leidingen. Geen gezaag, geen wisseling naar een andere buisdiameter. Nee, Hypwater wordt op de waterbuis geplaatst en niet er tussen.

Water, een combinatie van waterstof en zuurstof wordt gezien als het grote basiselement van alle leven in vaste vorm, zoals wij die op onze planeet tegenkomen.
Als water de basis is van alle leven, hoe belangrijk is water dan niet voor de mens, als je voor 70% uit water bestaat.
Wat zou het fijn zijn voor je lichaam, als water de kwaliteit had van een klaterende bergbeek.
Helaas is het water wat nu bij u thuis uit de kraan komt niet van deze kwaliteit. Vervuiling dwingt waterbedrijven tot het nemen van stappen richting het zuiver maken van drinkwater, die niet het gewenste effect hebben op het uiteindelijke doel: zuiver, vibrerend water!

Het is het moment dat uw leidingwater uw huis of bedrijf binnenkomt, dat Hypwater dat aan het water gaat toevoegen, wat nog niet in de watersamenstelling gevonden word; onder andere smaak, energie en zuiverheid.
Een verfrissende douche, ontspanning in een heerlijk warm bad, een glas/ beker water; u zult verstelt staan hoe fijn water anders kan aanvoelen of lekker kan smaken.

Als water één van de grondstoffen is in uw bedrijf om tot een optimaal eindproduct te komen kan Hypwater aan de optimalisering van uw producten gericht dat extra toevoegen.

Nieuwsgierig geworden naar Hypwater? Neem ten alle tijden contact met mij op. Op proef Hypwater een tijd(je) uitproberen behoort tot één van de mogelijkheden!