Hallo beste Hyppro – site bezoeker

Nogmaals Welkom !!!

Mijn naam is Hein Oosterbroek. Ik woon en werk in het mooie Terwolde (gld), een dorp aan de IJssel. Energie in alle vormen hebben een groot deel van mijn leven mijn  belangstelling. Ik heb een weg gevonden om energie tastbaar te maken en er praktisch mee om te gaan. Mensen en dieren helpen op het terrein van hun gezondheid is een andere passie van mij en aldus was het niet zo’n grote stap om deze twee interesses te gaan combineren. De laatste vijftien jaar heb ik mij toegelegd op het ontwikkelen van meerdere producten, waarvan ik er nu al een aantal in de praktijk toepas. De inspiratie tot mijn eerste product, Hypwater, kwam toen ik mij ging verdiepen in het procedé van het zuiveren naar drinkwater. Tijdens de weg van regen naar drinkwater gaat bijna al het goede verloren , van wat bijvoorbeeld in snelstromende beken in de bergen aangetroffen wordt.  Door  Hypwater (vitaliser) op uw waterleiding te plaatsen is het  water weer lekker en helder  je ziet en proeft puur natuur.

De Hyppura, het tweede product, dat ik ontwikkeld heb, kwam onder andere tot stand door onderzoek na jarenlange slaapproblemen van een jongetje. Deze jonge man stond duidelijk onder invloed van elektrosmog, veroorzaakt door hoogspanningsmasten op 300 meter afstand van de woning. Tijdens een korte vakantieperiode sliep de jongen iedere nacht aan één stuk door, terwijl weer thuis gekomen hij al de eerste nacht langere periodes wakker bleef. Na verder uitgebreid onderzoek en testen heb ik toen de Hyppura ontwikkeld en na plaatsing waren de slaapproblemen van de jongen in twee weken opgelost.

Mijn verhaal is natuurlijk langer dan bovenstaande en dat wil ik graag nader toelichten tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag tot uw dienst,

met vriendelijke groet

Hein Oosterbroek