Balans

Hypschales

De overactieve mens van deze tijd gunt zich nog maar zelden een moment voor voldoende ontspanning.

Een wandeling, een fietstochtje, baantjes zwemmen, genieten van de natuur; dit alles heeft nog maar zelden een plekje in ons leven met twitter,facebook,computer en T.V. Terug keren naar de beslotenheid van je eigen voelen/ welzijn wordt ons, moderne mensen, niet onmogelijk, maar wel moeilijk gemaakt.

Hypschales, een grote metalen, ronde r.v.s. plaat is door mij ontworpen om op een positieve wijze rechtstreeks in te werken op het menselijk gestel/ lichaam.

Stress op het werk, uitputtende emotionele omstandigheden, een verkoudheid, die je voelt opkomen, een beginnende hoofdpijn, enzovoort…. allemaal invloeden die er voor kunnen zorgen dat jou lichaam uit zijn natuurlijke balans getrokken wordt.

Met Hypschales brengt u zich naar uw eigen moment terug, de balans vindend die u na een drukke, werkzame dag voor een deel bent kwijt geraakt. U neemt uw prachtig “geborstelde”, ronde plaat, Hypschales, legt hem voor u op de grond, trekt uw schoeisel uit en u gaat minimaal tien minuten tot wanneer u zich er ook maar goed bij voelt met beide voeten op uw Hypschales staan. Na een tijdje gaat u zich niet alleen energieker voelen maar ook rustiger en ontspannender, wanneer u zich in een bepaalde mate gestrest voelt. Ook kleine opkomende ongemakken worden met Hypschales naar de achtergrond gedwongen.

Tot slot nog enige tips.
Bij meerdere zittende werkzaamheden zou u als aangename invloed uw voeten op de Hypschales kunnen plaatsen.
Bijvoorbeeld bij het aardappel schillen, voor de computer werken, aan het bureau werken en bij allerlei klussen waar u bij zit. Zelfs T.V. kijken wordt zodoende positiever.