Dieren

Het is eigenlijk ongelofelijk wanneer je eenmaal in een bepaald vakgebied aan het werk gaat, hoe veelzijdig de ontwikkelingen, die je meemaakt, zich kunnen voordoen.
Naast mijn inzet voor de gezondheid van mijn medemens, blijken ook dieren (o.a. paarden en honden) in positieve zin gevoelig te zijn voor de door mij toegepaste behandelingen.

Dit jaar nog (2014) heb ik stress en agressie bij paarden, die in een manege verbleven met vrije uitloop, weg kunnen/ mogen halen. De mevrouw die contact met mij opnam vertelde dat de paarden die zij verzorgde erg onrustig waren, en waarvan enkelen er zich zelfs zeer agressief gedroegen. Zij dachten in eerste instantie aan aardstralen, maar ik merkte tijdens ons contact dat vooral elektronische- vervuiling/ straling de grote boosdoener zou kunnen zijn. Een nabij gelegen windmolenpark bleek een grote negatieve stralingsinvloed te hebben op dieren.
Eén paard, van oorsprong een renpaard, bouwde zoveel stress en de daaruit voortvloeiende agressie op, dat het een ander paard naar het leven stond.
Na de ontstoring van de straling door enkele Hyppura’s heb ik de paarden met de meeste onrust nog persoonlijk behandeld. Ook het paard met de meest agressieve neigingen is weer volledig tot rust gekomen. De paarden waren uit elkaar gehaald, maar liepen na een week weer allemaal bij elkaar.
Na een paar maand werd een paard weer onrustig; via een behandeling op afstand was het dier weer binnen een paar dagen rustig.

Ook heb ik kleinere huisdieren, zoals honden, van hun opgebouwde stress kunnen verlossen. Honden die veel blaffen, snel onrustig reageren, kan ik door een eenvoudig lijkende handaanraking hun gelijkmatigheid en rust terug bezorgen.

Het gaat er mij tenslotte niet om u te doen geloven of niet te doen geloven. Mee te denken en werken aan de gezondheid van mens, en in dit geval dier, is mijn motivatie en doelstelling. Neem te allen tijde contant met mij op, ook al zijn de twijfels over mijn manier van werken nog zo groot. In een persoonlijk gesprek zal u hoogstwaarschijnlijk duidelijk worden dat natuurlijke genezingsprocessen het sterkste werken; ik, Hein Oosterbroek, kan mens en dier een zetje of duw in de goede richting geven.